Η InterGenetics μετονομάζεται σε Medicover Genetics

Το Κέντρο Ιατρικής Γενετικής και Γενωμικής, InterGenetics ανακοινώνει την επίσημη μετονομασία του σε Medicover Genetics. Έπειτα από την εξαγορά της Εταιρείας από τον διεθνή κολοσσό Υγειονομικής Περίθαλψης και Διαγνωστικών Υπηρεσιών Medicover, η InterGenetics υιοθετεί επίσημα την επωνυμία της Medicover στην ελληνική αγορά. Η στρατηγική αυτή εξέλιξη αντικατοπτρίζει τη δυναμική ανάπτυξη της Εταιρείας, ως ενός διαχρονικού και αξιόπιστου παρόχου υπηρεσιών γενετικής στην Ελλάδα.

Με την υιοθέτηση της νέας ταυτότητας η Medicover Genetics (πρώην InterGenetics) εντάσσεται περήφανα στο διεθνές δίκτυο της Medicover, δίνοντας πρόσβαση σε κάθε γιατρό, επιστήμονα αλλά και πολίτη στην Ελλάδα σ’ ένα σύνολο καταξιωμένων και διακεκριμένων επαγγελματιών. Με κοινούς στόχους, αξίες και αποφασιστικότητα, διευρύνεται ακόμη περισσότερο η πρόσβαση σε γενετικές υπηρεσίες αιχμής, οι οποίες θέτουν τη γενετική στο επίκεντρο των ιατρικών αποφάσεων και των φιλόδοξων επιτευγμάτων.

Η Medicover Genetics παραμένει προσηλωμένη στη συνεχή παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους συνεργάτες, ιατρούς και ασθενείς της, των οποίων η πολύτιμη εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει την επιτυχή επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της Εταιρείας. Η αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας αφορά την εμπορική επωνυμία και την ανανεωμένη εμφάνιση και αίσθηση που δίνεται μέσω του νέου εμπορικού σήματος. Ο αριθμός του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) και ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ) παραμένουν ως έχουν.

Η Δρ. Βούλα Βελισσαρίου, Επιστημονική και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Medicover Genetics, με αφορμή την αλλαγή αυτή δήλωσε ότι, «Καθώς ξεκινάμε αυτόν τον δημιουργικό μετασχηματισμό του εμπορικού σήματος, τα θεμέλιά μας παραμένουν ριζωμένα στην καινοτομία και την παροχή ποιοτικών γενετικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Η συμπόρευση με τη Medicover μας δίνει την ευχέρεια να είμαστε στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας πρωτοπορίας στον τομέα της Γενετικής και να ενσωματώσουμε όλες αυτές τις εξελίξεις στην κλινική φροντίδα. Το νέο μας εμπορικό σήμα αντικατοπτρίζει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, ενισχύοντας τον ουσιαστικό μας ρόλο στην nιατρική κοινότητα και στη βελτίωση της ζωής όσων εξυπηρετούμε».

Η διαδικασία μετάβασης στη νέα εμπορική επωνυμία, εικόνα και ταυτότητα, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων μηνών. Η Medicover Genetics προσβλέπει στη συνέχιση της παροχής καινοτόμων γενετικών υπηρεσιών αλλά και της σημαντικής συμβολής της στην πρόοδο της ιατρικής περίθαλψης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με:
Πέπα Τανούσης
Marketing and Communications Director, Medicover Genetics
[email protected]

Σχετικά με τη Medicover Genetics
Η Medicover Genetics είναι κορυφαία εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης που ειδικεύεται στη γενετική ιατρική, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στη γενετική διαγνωστική. Η Medicover Genetics παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες γενετικών εξετάσεων και γενετικής συμβουλευτικής, CE-IVD Kits υψηλής πιστότητας και μια ευέλικτη πλατφόρμα Μεταφοράς Τεχνολογίας, η οποία επιτρέπει στους συνεργάτες της να εκτελούν γενετικές εξετάσεις υψηλής πιστότητας στα δικά τους εργαστήρια. Με τις υπηρεσίες της, σε περισσότερες από 30 χώρες στην Ευρώπη, Ασία και Αφρική, προσφέρει τη δυνατότητα στα εργαστήρια, τους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς να θέσουν τη γενετική στο επίκεντρο των ιατρικών αποφάσεων. Αφοσιωμένη στην ενίσχυση της υγείας και της ευημερίας, η Medicover Genetics παρέχει ουσιαστικές, εφαρμόσιμες διαγνωστικές λύσεις, βελτιώνοντας την πρόγνωση, την κλινική διαχείριση και την επιλογή θεραπείας για γενετικές παθήσεις. Τα εργαστήρια και οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Medicover Genetics είναι διαπιστευμένα από το CAP και έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα CLIA, GMP και ISO9001, 15189 και 13485.

Η Medicover Genetics αποτελεί μέρος της Medicover, της κορυφαίας διεθνούς εταιρείας υγειονομικής περίθαλψης και διαγνωστικών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 1995 και είναι εισηγμένη στο Nasdaq της Στοκχόλμης. www.medicover.com